KÄYTTÖEHDOT

TILAUS

Tilaus tehdään Annasarin verkkokaupassa. Tilauksen voi tehdä myös sähköpostitse tai puhelimella. Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen. Laskutus tapahtuu Osuuskunta Pyhävaatteen (2772539-4) kautta.


TUOTTEET JA TUOTEHINNAT

Hinnat ilmoitetaan euroissa verkkokaupassa. Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron (24%). Annasari pidättää oikeuden mahdollisiin hinnanmuutoksiin. Koska tuotteet ovat osin käsityötä, voi tuotteissa olla pieniä vaihteluita kuvien mallituotteisiin verrattuna. 


POSTI- JA TOIMITUSKULUT

Toimituskulut Suomeen lisätään tuotteen hintaan. Toimituskulut ovat 6 euroa per tilaus.


MAKSUTAVAT

Verkkokaupan kautta tilattaessa maksutavoiksi voi valita Paypal-maksun tai tilisiirron. Sähköpostitse ja puhelimitse tilattaessa maksutapana on ennakkolasku. Tilaus käsitellään noin yhden työpäivän aikana ja ennakkolasku lähetetään sähköpostitse. Ennakkolaskun ja tilisiirron maksuehto on 7 vrk. Tuotetta säilytetään 5 vrk laskun eräpäivästä. Mikäli tämän jälkeen tilausta ei ole maksettu, tilaus raukeaa. Tilauksen voi erikseen sovittaessa myös noutaa ja maksaa käteisellä noudon yhteydessä.


TOIMITUSTAVAT JA -AIKA

Maksun kirjauduttua tilaus toimitetaan 5 arkipäivän kuluessa. Tästä poikkeavista viiveistä ilmoitetaan erikseen. Tilaus postitetaan 1. luokan kirjeenä tai postipakettina lähimpään Postin toimipaikkaan. Lähetys voidaan toimittaa myös haluamaasi Postin pakettiautomaattiin. Ilmoita tällöin "Viesti myyjälle" -kentässä pakettiautomaatin osoite. Tilauksen voi erikseen sovittaessa myös noutaa. Tilauksesta valmistettavien tuotteiden valmistukseen varataan 14 vrk maksun kirjauduttua.


Toimitamme myös ulkomaille. Toimitusaika määräytyy kohdemaan mukaan. Euroopan alueelle tilaus toimitetaan 5-7 arkipäivän kuluessa 1. luokan kirjeenä tai postipakettina Postin välityksellä. Euroopan ulkopuolelle tilaus postitetaan economy-lähetyksenä ja toimitusaika on vähintään 12 arkipäivää. EU:n ulkopuolisiin maihin toimitettaessa tilaaja vastaa kohdemaan mahdollisista tulli- tai veromaksuista.

Mikäli jotain tilaamaasi tuotetta ei ole tilapäisesti saatavilla tai se on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi sähköpostilla ja sovimme jälkitoimituksesta tai palautamme mahdollisesti jo maksamasi summan.


TUOTTEEN PALAUTUSOIKEUS

Kaikilla tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja hyvin pakattu ja sen mukaan tulee liittää lähetyslista ja pankkiyhteystiedot mahdollista rahan palautusta varten. Palautuksesta tai vaihdosta tulee aina ilmoittaa etukäteen sähköpostilla (info@annasari.fi), jolloin saat tarkemmat ohjeet palautusta varten. Asiakas vastaa palautuksen postikuluista poislukien reklamaatiot. Annasarilla ei ole postin kanssa palautussopimusta, joten asiakkaan tulee maksamaan itse postikulut myös reklamaatioiden yhteydessä. Hyväksytyssä reklamaatiossa postikulut hyvitetään asiakkaalle.


VIALLISEN TUOTTEEN KORVAAMINEN

Jos toimitettu tuote on vioittunut tai väärä, ilmoita asiasta sähköpostilla tai puhelimitse mahdollisimman pian tuotteen saapumisesta. Tuotteen voi palauttaa tai vaihtaa uuteen vastaavaan. Mikäli tuote on vioittunut postituksen aikana, virheilmoitus tehdään Postiin. 


LÄHETYKSEN SÄILYTYSAIKA

Mikäli vastaanottaja ei nouda lähetystä, säilytetään sitä pääsääntöisesti 7 vuorokautta Postin toimipisteessä, jonka jälkeen lähetys palautetaan lähettäjälle. Lähetyksen saapumisesta ilmoitetaan postin toimesta vain kerran.


YLIVOIMAINEN ESTE

Emme vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai haitoista, emmekä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.