HUIVIT

Suunnittelen ja valmistan huiveja, koska rakastan pehmeitä tekstiilejä, värejä ja värjäämistä. Haluan tuoda kestävän vaihtoehdon pikamuodin rinnalle. Jokaisella maailmaan tuodulla tekstiilillä on merkittävä vaikutus maapalloomme. Haluan tarjota vaihtoehdon, joka on tuotettu eettisesti ja joka kestää aikaa niin laatunsa kuin ulkonäkönsä vuoksi.

GRACE 

Käsinmaalatut merinovillahuivit. Pehmeä merinovilla yhdistyy utuisiin harmaan, violetin, metsän vihreän ruskean sävyihin. Huivien tunnelma on klassinen, pehmeä ja hakee viittauksia 90-luvun muodista.

YOU'RE A MARVEL MAMA!

Digiprintatut silkkihuivit eettisesti tuotetusta silkistä. Silkki on villisilkkiä, joka on tuotettu tappamatta silkkitoukkaa. Silkki on kehrätty langaksi muun silkintuotannon ylijäämämateriaalista, jonka vuoksi se on tekstuurista ja pehmeää. Kangas on kudottu myrkyttömissä ja turvallisissa olosuhteissa ja tekijöille on maksettu reilu palkka. Digiprinttau ja ompelu sekä suunnittelu on tehty Suomessa.

MIRÓ

Suomessa neulotut, luomumerinovillaiset vetoketjukaulurit. Vetoketjukauluri on suosituin tuotteeni. Se on pehmeää ja paksua, eettisesti tuotettua merinovillaa ja neulotaan teollisesti Suomessa. Kuosi on Juan Mirón taiteen inspiroima.

PSYCHOLOGY OF A WOMAN

Merinovillahuivisarja, joka juhlistaa naiseutta. Pinkki, musta ja harmaa muodostavat musteläikkiä, jotka viittavat naisen mieleen ja ruumiiseen. Osa musteläikistä muistuttaa munasarjoja. Pehmeää, laadukasta merinovillaa.